De Kelitegroep is een globale fabrikant van kogelklep en GGC-kleppen, produceren wij OEM ook producten en verstrekken overzee machinaal bewerkte componenten (lichaam, eindkappen, bal, stam, lagerplaat, enz.) aan.

 

Stem in met uw bezoek en zie uw vrienden te worden ernaar uit.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVolledig gelaste Ball Valve

StuiklasKogelklep Zachte of Metaal volledig gelaste Effect van de de Tussenvoegsels het Dubbele Zuiger van Seat

Certificaat
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Werkelijk goede prestatieskleppen met completitive kosten, hoop ik beide partijen voor langer zullen werken.

—— Rashid Lodhi

Goed na de verkoopdienst, ik waardeerde werkelijk dat de elke instructie van het staponderhoud en goed voor mijn eind - gebruiker zeer gedetailleerd is zelfs zij kleppen helemaal niet kennen.

—— SERKAN KAVRAK

Wesley van Kelite-Groep was zeer perfessional bij de behandeling van ons VET, 3,2 certificatie, 3de partijinspectie en begeleidt mijn cliënten aan aduit elke leverancier, ook duurt een goede bestuurder voor meer dan 12 uren die mijn indrukwekkende cliënten drijven op te nemen!

—— Ajay Seth

Ik ben online Chatten Nu

StuiklasKogelklep Zachte of Metaal volledig gelaste Effect van de de Tussenvoegsels het Dubbele Zuiger van Seat

China StuiklasKogelklep Zachte of Metaal volledig gelaste Effect van de de Tussenvoegsels het Dubbele Zuiger van Seat leverancier

Grote Afbeelding :  StuiklasKogelklep Zachte of Metaal volledig gelaste Effect van de de Tussenvoegsels het Dubbele Zuiger van Seat

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Kelite Valve
Certificering: API, ISO, CE, GOST, TS, BS1873, BS5351, API 6D,600,602,609, ASME B16.34, API 6FA, API607 etc
Modelnummer: 1/2“ - 56“, CL150-2500, API 2000-15000

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Verpakking Details: Triplexverpakking of berokingsverpakking
Levertijd: 30-80days
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000-5000pcs per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Grootte:: NPS 1/2 " ~56“ Drukclassificatie:: Klasse 150~2500, API 2000-15000
Materiaal:: A105, LF2, F304, F316, F304L, F316L, F51, A106-B, 20# ENZ. Ontwerp & Productienorm:: API 6A, API 6D, API 6DSS, KS, BS 5351, ASME B16.34
Face to face:: ASME B16.10, API 6D eindverbinding:: ASME B16.5, ASME B16.47, ASME B16.25
Test en Inspectie:: ISO 5208, API 6D, API598 Verrichtingsmethode:: Handboek, Wormtoestel, Elektrische Actuator, Pneumatische Actuator
Hoog licht:

volledig gelaste lichaamskogelkleppen

,

verbinding gelaste kogelklep

Volledig gelaste kogelklep met zachte of metaalzetel 1/2“ - 56“, CL150-2500

 

De Kelitekleppen is beroemd voor de productie van volledig gelaste kogelkleppen in de markt van China, hebben wij 56“ gelaste kogelkleppen van CL600 volledig voor de markt van Iran gemaakt, werd een speciale techniek uitgevoerd zodat de postlassenthermische behandeling niet wordt vereist de zo zachte verbindingen niet tijdens het lassenprocédé zullen beschadigd worden om de verbindingen goede prestaties ervoor te zorgen.

 

Het lichaam uit één stuk, hoogtepunt droeg/verminderd droeg, opgezette tap, dubbel blok en het aftap, enige of dubbele zuigereffect, anti-slag stamt uit, antistatisch die apparaat, brand-brandkast aan api-607/6FA/ISO 10497, Zetels met veerwerking die, dichtingsproductinjectie, NACE M.-01-75, NYLON, DEVLON&PEEK-zeteltussenvoegsels wordt, volgens ASME B16.34, BS5351, KS en api-6D wordt ontworpen verklaard en wordt getest.

 

Kelite laste kogelklep, volledig op stedelijke ondergrondse aardgasleidingen, van aardgaspijpleidingen en van de druk regelende posten en andere gebieden wijd wordt gebruikt dat. In de afgelopen jaren, door ononderbroken onderzoek en innovatie en verbetering van productkwaliteit.


Is de Kelite volledig gelaste kogelklep, wegens de algemene structuur van de klep volledig gelaste bouw die technologie gebruiken om de klep te maken, de buitenverbinding zeer verbeterd, is het gewicht van de klep zeer verminderd (vooral DN300 of minder) zodat de klepinstallatie geschikter wordt, niet alleen drukt de kosten van bouw, maar ook bespaart tijd.


Kan de Kelite volledig gelaste kogelklep, direct ondergronds worden begraven. Plaats niet de ondergrondse klepcontrolekamer, zodat de verrichtingen niet om in de grond te hoeven te gaan, enkel aandrijvingsverrichting kan ter plaatse met een T-hendel, zeer worden uitgevoerd gemakkelijk om over tijd aan de ondergrondse opstelling van de klepcontrolekamer en de daar verborgen gevaren te vermijden.


Kan de Kelite volledig gelaste kogelklep, de klep in verschillende hoogte voor uw die gebruikers worden ontworpen op de diepte van begraven aardgasleiding wordt gebaseerd. Ondertussen, ook volgens de verschillende die behoeften van gebruikers met de klephaven worden verbonden, ontwerpt u een verscheidenheid van havenverbindingen voor u om te kiezen van.

 

De structurele kenmerken en de voordelen voor Hoogtepunt weled kogelklep:

1. Anti-lekt stam
Om de de oorzaken abnormale verhoging van de stamvlieg van interne drukkleppen te verhinderen, droog schouder vast lager gedeelte. Verder om lekkage als gevolg van de verpakking van de doorsmeltingsstam in een brand te verhinderen, verhindert het duwlager in het lagere gedeelte van de contactpositie in de stam en lichaamsschouders daarom de vorming van anti-verzegelt zetellekkage om ongevallen te vermijden.
2. Brandveiligheidsstructuur
Toen het normale gebruik van tapkogelkleppen, de zetel en de de sferische zegelwet, O-ring van de zetelpal en het verbindingslichaam, dat is een zachte verbinding, een betrouwbare verbinding en O-ringszetel wanneer verwonde, zetelhouder en het lichaam zal worden gestempeld grafiet dergelijke doeleinden van de gedragsbrandveiligheid uitbreidden.
3. Antistatisch materiaal
om wrijving onder bal te verhinderen kunnen de stam en de statische elektriciteit van PTFE brandbare materialen en explosieven aansteken, resulterend in een ongeval, in deze kogelklep, de statisch-geleidingslente tussen de stam en de bal, de stam en het lichaam en daarom de te beveiligen veiligheid van het statische grondsysteem.
4. De vrije structuur van de lichaams lekke verbinding
De vlotte, dubbele gestempelde pakkingen en de O-ringen, op deze basis, om deze reden als positie van de brandschakelaar van de klep en de klepbonnet, op hoge temperatuur, schok en het ongelijke openen of het sluiten torsie zullen geen externe lekkage veroorzaken.
5. Lage werkende torsie
Zelfsmerende die lagers in de wrijving van stamcellen worden geïnstalleerd, die tot slijtage en flexibele verrichting en lage torsie leiden.
6. dubbel blok aftap(dbb)
Wanneer de bal volledig open of gesloten positie, de zendersubstantie het lichaam aangekondigd holtecentrum kan afvoeren, leegmakend apparaten bovendien, is het kan het centrum van de druk van de klepkamer van het lage drukeind van zijn reddingszetels worden bevrijd.
7. Noodsituatie het verzegelen
Het samengestelde ontwerp van het injectiegat en installeert complexe gevestigde injectieklep in de stam/de hoed en de fysieke steun wanneer de de verbinding of de zetelschade veroorzaakte lekkage van de klepstam, dergelijke samenstellingen kan worden gebruikt om een tweede controleklep te maken verzegelen verborgen geïnstalleerd dichtbij beide samengestelde injectieklep, om de afvloeiing van actie van het samenstellingsmateriaal, een samenstelling van de bovenkant van de klep van de zender samengestelde brandstofinjectie van snel de injectiekanon van de verbindingsschakelaar te verhinderen.
8. Stamuitbreiding
De ondergrondse stam van de installatieklep kan worden uitgebreid om de verrichtings overeenkomstige samengestelde pijp te vergemakkelijken, kan de afvoerkanaalklep tot de hoogste klep worden uitgebreid.
9. De automatische hulp van de lichaamsholte
Wanneer de stijging van de lichaamsdruk niet normaal, zoals instabiliteit is, zal de stroomafwaartse zetel van de tapkogelklep normale druk zijn, terwijl de niet normale automatische versie van druk, niet het verzegelen van stroomopwaartse zetel beschadigt.

 

Diensttype:
• Standaardtemperatuur: -29°C aan 220°C/-20°F aan 428°F
• Lage Temperatuur: -46°C aan 150°C/-50°F aan 302°F
• Cryogene Temperatuur: -196°C aan -593°C/-258°F aan -620°F
• Onderzee (Ondiep & Diep Water)
• Ondergronds
• Op hoge temperatuur: Boven 220°C/428°F

 

Kelite die volledig het kenmerk van het kogelkleppenontwerp lassen:

  • Kogelkleppen van de Kelite worden de Zijingang gebruikt in pijpleidingen, het pompen en compressieposten, zee, kust, onderzee en cryogene evenals schurende en op hoge temperatuur toepassingen.
  • De uitgebreide van de groottewaaier en druk klasse is beschikbaar in een verscheidenheid van materialen met inbegrip van Koolstof, Legering & Roestvrij staal geschikt voor algemene aan strenge de dienstvoorwaarden.
  • Kelite die volledig kogelkleppen lassen is beschikbaar met Dubbel Blok & Aftaponafhankelijke van het zeteltype.
  • Het enige zuigereffect (SPE) is de standaardeigenschap voor de zetelringen die van KELITE volledig kogelkleppen lassen.
    Op een SPE-zetelring: De druk die op de stroomopwaartse kant van de zetelring handelen produceert een kracht wat de zetel naar de bal duwen. De druk die op de stroomafwaartse kant van de zetelring handelen produceert een kracht wat de zetelring vanaf de bal trekken.
    Om het even welke overdruk die door de thermische die uitbreiding van de vloeistof kan worden geproduceerd in de lichaamsholte wordt opgesloten met de bal in volledig gesloten positie zal, automatisch gelost worden in de lijn aan de lagere drukkant.
  • Het dubbele zuigereffect (DPE) is een standaardeigenschap voor de zetelringen van KELITE die volledig die kogelkleppen lassen & voor gelaste lichaamskleppen adviseert. Voor een DPE-zetelring, zowel produceren de druk op de stroomopwaartse kant van de zetelring handelen als de druk die op de benedenstroomkant handelen van de zetelring, een kracht die de zetel naar de bal duwt. Met dit type van zetelring, kan de uiteindelijke overdruk die door de thermische die uitbreiding van de vloeistof kan worden geproduceerd in de lichaamsholte wordt opgesloten met de bal in volledig gesloten positie, door het gebruik van een extern apparaat van de veiligheidshulp worden gelost. Het dubbele Zuigereffect verleent een dubbele verzegelende eigenschap, als de stroomopwaartse zetelring, de benedentoelage van de stroomzetel de verzegelende eigenschap van de klep beschadigd is.

 

Technische parameters en kenmerken:

      

Productomschrijving Volledig lassende kogelklep
Model De volledig lassende kogelklep van het trunionsmeedstuk
Nominale diameter NPS 2“ ~NPS 56“
Werkende temperatuur -593℃~220℃ (de waaier van de diensttemperatuur kan voor verschillende materialen variëren)
Werkende druk CL150-CL2500
Materiaal A105N, A182 F304, F304L, F316, F316L, A352 LF2, LF2, ENZ.
Ontwerpnorm API 6D, ASME B16.34
Structurele lengte ASME B16.10
Het verbinden end/td> ASME B16.5, ASME B16.25
Testnorm API 598, API 6D, ISO 5208
Verrichtingsmethode Handvat, worm, motor-aandrijving eenheid, pneumatische aandrijvingseenheid
Toepassingsgebieden Olie en aardgaspijpleidingen, en stedelijke aardgasleiding
Andere opmerkingen 1 De klepzetel wordt ingebed met flexibele zegelring voor nul lekkage van verbinding; de klepzetel wordt voorzien van de voorgeladen lente die aan de variatie van druk en temperatuur aanpassings is, zodat is de lekkage niet aansprakelijk te gebeuren.
Andere opmerkingen 2 Integrale klep met gelast kleplichaam, vrij van externe lekkage, enz.
Andere opmerkingen 3 Brand die tegen bouw van alle-gelaste kogelklep verzetten zich. Elke lekkagepositie wordt ontworpen met flexibele grafietverpakking of roestvrij staal mengt grafiet om de brand tevreden te stellen zich verzet tegen vereisten in het geval van een brand.
Andere opmerkingen 4 De meest geavanceerde structuur allebei wordt van de steunplaat in binnen- en buitenland goedgekeurd voor grote diameters om de levensduur te verhogen en de werkende torsie van klep te verminderen. Aldus, wordt de levensduur van kleppen zeer uitgebreid.
Andere opmerkingen 5 De direct-begraven alle-gelaste kogelklep kan direct worden begraven, waarbij, geen hoge en grote klepkuil wordt vereist, slechts een kleine ondiepe kuil moet op grond worden voortgebouwd, zodat kunnen de bouwskosten en de techniektijd beduidend worden bespaard.
Andere opmerkingen 6 Volledig droeg van klep geschikt voor het pigging, van kleine stroomweerstand en hoge stroomcapaciteit en goede stroomkenmerken
Andere opmerkingen 7 De klepbal kan de klepzetel volledig insluiten wanneer de alle-gelaste kogelklep wordt geopend, zodat zullen de onzuiverheden in het middel niet gespoeld worden aan de klepzetel of de verpakkingsoppervlakte van kleplichaam. Vandaar, heeft het kleplichaam een zelfde levensduur zoals de pijpleiding toe te schrijven aan zijn speciale bouw.

 

 

StuiklasKogelklep Zachte of Metaal volledig gelaste Effect van de de Tussenvoegsels het Dubbele Zuiger van Seat

 

Contactgegevens
Kelite Group Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Wesley Wei

Tel.: 86-15618368918

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)