De Keliteklep is een globale fabrikant van kogelklep en GGC-kleppen, produceren wij OEM ook producten en verstrekken overzee machinaal bewerkte componenten (lichaam, eindkappen, bal, stam, lagerplaat, enz.) aan.

 

Stem in met uw bezoek en zie uw vrienden te worden ernaar uit.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Kelite Valve(Shanghai) Co., Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Klantenoverzichten
Werkelijk goede prestatieskleppen met completitive kosten, hoop ik beide partijen voor langer zullen werken.

—— Rashid Lodhi

Goed na de verkoopdienst, ik waardeerde werkelijk dat de elke instructie van het staponderhoud en goed voor mijn eind - gebruiker zeer gedetailleerd is zelfs zij kleppen helemaal niet kennen.

—— SERKAN KAVRAK

Wesley van Kelite-Groep was zeer perfessional bij de behandeling van ons VET, 3,2 certificatie, 3de partijinspectie en begeleidt mijn cliënten aan aduit elke leverancier, ook duurt een goede bestuurder voor meer dan 12 uren die mijn indrukwekkende cliënten drijven op te nemen!

—— Ajay Seth

Ik ben online Chatten Nu

Kelite Valve(Shanghai) Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Kelite Valve(Shanghai) Co., Ltd Kelite Valve(Shanghai) Co., Ltd Kelite Valve(Shanghai) Co., Ltd Kelite Valve(Shanghai) Co., Ltd Kelite Valve(Shanghai) Co., Ltd Kelite Valve(Shanghai) Co., Ltd
CNC van de Kelitegroep centrum De kogelkleppen van de Kelitegroep De kogelkleppen van de Kelitegroep Van de de drukverbinding van de Kelitegroep de poortkleppen Kelitegroep 48“ volledig gelaste kogelkleppen Het pakhuis van de Kelitegroep

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : KLTV
Aantal werknemers : 300~330
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 70% - 80%

De Keliteklep is een belangrijke fabrikant van de producten van de kwaliteitsklep met inbegrip van staalbal uit gegoten staal, en gesmede, Poort, Bol, Controle, Vlinder en Stopkleppen. Onze diverse productregel wordt gebruikt in vrijwel alle industrieën met inbegrip van Macht, Chemisch product, Petrochemische stof, Olie en Gas, Pulp en Papier.

 

Ontworpen en gebouwd volgens de hoogste mogelijke normen, wordt ons klepgamma gevonden in een wezenlijke serie van toepassingen in bijna alle industrieën; van Petrochemische stof, Olie en Gas, Chemisch product, aan machtsgeneratie, Pulp en Papier.

 

Wereldwijd geaccrediteerd door respecteerde bedrijven voor meer dan twee decennia, vertaalt uw klepvereisten in onze verplichting van het aanbieden van een kwaliteitsproductregel aan concurrerende prijzen. De Kelitegroep en zijn ervaren team zal, zullen uw verwachtingen ontmoeten en overschrijden.

 

 

„Achtervolg constant en vernieuw“ is de geest van de Kelite-Groep, „AlI overweging want de klanten“ het marketing doel van Kelite-Groep is, zouden wij more and more producten van betere kwaliteit en de dienst willen voorzien, om aan de verschillende behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hopen dat more and more klanten verkiezen om onze producten te gebruiken. Verheug me op in de nabije toekomst het samenwerken met uw geacht bedrijf.

 

 

Contactgegevens
Kelite Valve(Shanghai) Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Wesley Wei

Tel.: 86-15618368918

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)