De Kelitegroep is een globale fabrikant van kogelklep en GGC-kleppen, produceren wij OEM ook producten en verstrekken overzee machinaal bewerkte componenten (lichaam, eindkappen, bal, stam, lagerplaat, enz.) aan.

 

Stem in met uw bezoek en zie uw vrienden te worden ernaar uit.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenGegoten Bolklep

De toenemende Stam Gegoten van de de Bonnetflens van BB van de Bolklep Einden van de Eindenbuttwelding

Certificaat
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Werkelijk goede prestatieskleppen met completitive kosten, hoop ik beide partijen voor langer zullen werken.

—— Rashid Lodhi

Goed na de verkoopdienst, ik waardeerde werkelijk dat de elke instructie van het staponderhoud en goed voor mijn eind - gebruiker zeer gedetailleerd is zelfs zij kleppen helemaal niet kennen.

—— SERKAN KAVRAK

Wesley van Kelite-Groep was zeer perfessional bij de behandeling van ons VET, 3,2 certificatie, 3de partijinspectie en begeleidt mijn cliënten aan aduit elke leverancier, ook duurt een goede bestuurder voor meer dan 12 uren die mijn indrukwekkende cliënten drijven op te nemen!

—— Ajay Seth

Ik ben online Chatten Nu

De toenemende Stam Gegoten van de de Bonnetflens van BB van de Bolklep Einden van de Eindenbuttwelding

China De toenemende Stam Gegoten van de de Bonnetflens van BB van de Bolklep Einden van de Eindenbuttwelding leverancier
De toenemende Stam Gegoten van de de Bonnetflens van BB van de Bolklep Einden van de Eindenbuttwelding leverancier De toenemende Stam Gegoten van de de Bonnetflens van BB van de Bolklep Einden van de Eindenbuttwelding leverancier De toenemende Stam Gegoten van de de Bonnetflens van BB van de Bolklep Einden van de Eindenbuttwelding leverancier De toenemende Stam Gegoten van de de Bonnetflens van BB van de Bolklep Einden van de Eindenbuttwelding leverancier

Grote Afbeelding :  De toenemende Stam Gegoten van de de Bonnetflens van BB van de Bolklep Einden van de Eindenbuttwelding

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Kelite Valve
Certificering: API, ISO, CE, GOST, TS, BS1873, BS5351, API 6D,600,602,609, ASME B16.34, API 6FA, API607 etc
Modelnummer: 2“ - 24“, CL150-1500

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Verpakking Details: Triplexverpakking of berokingsverpakking
Levertijd: 30-60 dagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3000-5000PCS per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Grootte:: NPS 2 " ~24“ Drukclassificatie:: Klasse 150~1500
materiaal:: CF8M, CF3, CF3M, CN7M, CF8CWCB, LCB, WC6, WC9, C12, C5, CF8, CF8M, CF3, CF3M Ontwerp & Productienorm:: BS 1873, ASME B16.34, API 600
Face to face:: ASME B16.10 Van een flens voorzien Dimenson:: ASME B16.5, ASME B16.47, BSEN 1092
Beëindigenverbinding:: ASME B16.25BSEN 558, ASME B16.5, BSEN 1092 Verrichtingsmethode:: Handboek, Wormtoestel, Elektrische Actuator, Pneumatische Actuator

BS1873 2“ - 24“ CL150-1500 gegoten bolklep, OS&Y, de bonnet van BB, toenemende stam

 

TOEPASSING & FUNCTIE
De bolkleppen worden hoofdzakelijk gebruikt als controlekleppen waar throttling of zowel throttling als afgesloten wordt vereist. De bolkleppen kunnen ook voor de aan-uit- dienst worden gebruikt; nochtans, wegens het ontwerp, wordt een drukdaling inherent. Dit is over het algemeen beperkt tot aan-uit- toepassingen waar de klep normaal gesloten is en de drukdaling niet belangrijk is wanneer de klep open is. De normale toepassingen zullen de bolklep met de stroom vinden en
druk onder de schijf. Kleppen worden de uit gegoten staal van de Kelitebol algemeen gemaakt in buitenschroef en jukontwerpen met volledige havens (met inbegrip van zetelring) en op zwaar werk berekende, kegelstoptype schijven.


LICHAAM & BONNET
Het lichaam is volledig ported en sferisch in vorm. Het ontwerp gebruikt grote radiuses die voor de spanningen toestaan, de stroomweerstand en onstuimigheid die de moeten worden tot een minimum beperkt. De klepbonnetten zijn uitgerust met een achterbankring.


SCHIJF
De klep wordt normaal voorzien van de kegelstoptype schijf. De schijf roteert vrij op de stam en neemt een differentiële hoek van dat op de zetelring op. Dit ontwerp verstrekt de maximumverzekering van afgesloten, zal minder waarschijnlijk in de lichaamszetel plakken, en als het eenvoudigste ontwerp voor gebiedsreparatie beschouwd. De schijf wordt op de stam gehouden die de schijfnoot en een pal van de splitringschijf op 2“ gebruiken – 4“ in drukklassen 150 en 300.
Grotere grootte evenals drukklassen 600 en hoger gebruiken de schijfnoot en een knoop hoofdontwerp dat met de stam integraal is. Zijn de bodem geleide schijven beschikbaar.


SEAT-RINGEN
Seat-de ringen worden ontworpen om eender welke onstuimigheid te verminderen en zeer te verhinderen en schade te vermijden toe te schrijven aan corrosie. De zetelringen zijn gesmeed of gerold in gelast en bedekt één stuk en dan verbinding, indien nodig. Na het lassen en al het vereiste thermisch behandelen, worden de gezichten van de zetelring machinaal bewerkt, grondig schoongemaakt en geïnspecteerd alvorens voor assemblage weg te gaan.


STAM
Als norm van Kelite, roteren alle stammen en nemen toe; nochtans, is een niet-roteert ontwerp beschikbaar wanneer gespecificeerd door de klant. De nauwkeurigheid in de afmetingen en de afwerking verzekeren met lange levensuur met een perfecte strakheid in het verpakkingsgebied, resulterend in lagere diffuse emissies. Elk van onze stammen worden ontworpen met integrale achterbankeigenschappen die een uiteindelijke verbinding tijdens verpakkingsveranderingen verstrekken.

 

HET VULLEN VAN DOOS
De diepte van de vullende doos staat voor een voldoende hoeveelheid verpakking toe, die de stamverbinding maakt. De standaard de verpakkingsregeling van GWC en het vullen van doosontwerp komen<100 ppm="" fugitive="" emission="" requirements=""> geleverd samen.

 

STAMverpakking
De stamverpakking wordt ontworpen en geschikt om een maximumverbinding langs de stam tijdens verrichting te verzekeren of terwijl bij positie, zo toestaand voor een grotere vermindering van diffuse emissies. Onze verpakking is van nonasbestostypes.
De Keliteklep kan om het even welke die stijl van verpakking leveren door de klant wordt vereist.


VERPAKKINGSklier
Het ontwerp van de verpakkingsklier is een tweedelig self-aligning type. De verpakkingsklier heeft een sferisch hoofd dat binnen de sferische verbinding van de klierflens berijdt. De verpakkingsklier heeft een schouder, die de volledige ingang in de vullende doos droeg beperkt. Dit bepaalde ontwerp verzekert een rechte compressie van de verpakking aangezien de klier eyebolts eveneens, zonder de stam te verwonden wordt aangepast.


STAMnoot
De stamnoten op het toenemen van KELITE de standaardkleppen van de stambol worden ingepast in de bovenkant van het juk waar zij met een ack las worden beveiligd.


VERRICHTING
De handwielen worden ontworpen met een comfortabele greep voor gemakkelijke verrichting. Onze kleppen zijn ook beschikbaar met tandwieloverbrenging, motoractuators of cilinderactuators voor de meer veeleisende diensten.


BOUTEN EN NUTS
Voor normale de dienstvoorwaarden, worden de Klasse 2H van ASTM A194 en de de Rangb7 noten van ASTM A193 en de nagelbouten geleverd. Indien gespecificeerd voor de dienstvoorwaarden op hoge temperatuur, worden Klasse 4 van ASTM A194 en de de Rangb16 noten van ASTM A193 en de nagelbouten geleverd. Het standaard vastbouten geleverd voor onze roestvrij staalkleppen bestaat uit Klasse 8 van ASTM A194 en de Rangb8 noten van ASTM A193 en beslaat bouten.
De Keliteklep kan om het even welke vastbouten leveren zoals gevraagd door de klant.


BEËINDIGENverbindingen
Onze standaardproductie behandelt kleppen met:
• De flens beëindigt met Opgeheven Gezicht (RF), Vlak Gezicht (FF) of Beltoontype Gezamenlijk (RTJ) dat met B16.5 in overeenstemming zijn.
• Uiteinde-lassende einden (BW) die met B16.25 in overeenstemming zijn.
• Alle afmetingen van aangezicht tot aangezicht/van begin tot eind zijn met B16.10 in overeenstemming.
• Andere speciale eindverbindingen worden geleverd volgens de eisen van de klant.


TOEBEHOREN
De toebehoren zoals toestelexploitanten, actuators die, omleidingen, apparaten, kettingwielen sluiten, breidden stammen en bonnetten voor de cryogene dienst uit en vele anderen zijn beschikbaar om aan de klantenvereisten te voldoen.

 

                                      De toenemende Stam Gegoten van de de Bonnetflens van BB van de Bolklep Einden van de Eindenbuttwelding

 

Technische parameters en kenmerken:

Productomschrijving Gietende bolklep
Model Bolklep
Nominale diameter NPS 2“ ~24“
Werkende temperatuur -29℃~593℃ (de waaier van de diensttemperatuur kan voor verschillende materialen variëren)
Nominale druk KLASSE 150~2500
Materiaal A216 WCB, WCC; A217 WC6, WC9, C5, C12, C12A, CA15; A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, CF8C, CN3MN, CK3MCUN, CN7M; A352 LCB, LCC; A494 cw-6MC, CU5MCuC, m35-1; A890 4A (CD3MN), 5A (CE3MN), 6A (CD3MWCuN); ASME B 148 C95800, C95500, ENZ.
Ontwerpnorm BS 1873, ASME B16.34, GB/T 12235, GB/T 12224
Structurele lengte ASME B16.10, GB/T 12221
Verbindend eind ASME B16.5, ASME B16.25, GB/T 9113, GB/T 12224
Testnorm API 598, ISO 5208, GB/T 26480, GB/T 13927
Verrichting method/td> Opheffend handwiel, niet-opheft handwiel, konisch tandwiel, de eenheid van de motoraandrijving, pneumatische aandrijvingseenheid
Toepassingsgebieden Voor toepassing op gebieden zoals de stroomindustrie, aardolieraffinage, petrochemische techniek, zeeolie, leidingwatertechniek in stedelijke bouw, chemische techniek, enz.
Andere opmerkingen 1 De verzegelende die gezichten van klepzetel en klepklik zijn opeenhoping met harde legering wordt gelast de erosieweerstand te verbeteren en de levensduur van klep uit te breiden.
Andere opmerkingen 2 De wrijving tussen het verzegelen van gezichten is kleiner tijdens het openen en het sluiten, vergemakkelijkend een langere levensduur.
Andere opmerkingen 3 De klepklik is van versmalling, naald, bal en parabooltypes, en kan worden gebruikt om het stroomtarief aan te passen.
Andere opmerkingen 4 SS+ de grafiet of metaal zelfdichtende verbinding of de druk worden goedgekeurd tussen kleplichaam en bonnet voor het betrouwbare verzegelen
Andere opmerkingen 5 De toenemende stamstructuur, die de klepschakelaar maken plaatsen in een oogopslag duidelijk is
Andere opmerkingen 6 De draad van de klepstam zal in geen contact met het middel komen, zodat wordt de corrosie van middel aan de draad verminderd.
Andere opmerkingen 7 Een bepaalde ontruiming wordt verstrekt tussen klepklik en klepstam. U kunt het door zich aanpassen. Verzegelen is betrouwbaar.
Andere opmerkingen 8 De klepklik kan in parabool, sferische, naaldvormen, enz. volgens de behoefte van klant worden machinaal bewerkt. Het kan voor aanpassing (ruwe aanpassing) op pijpleiding worden gebruikt.
Andere opmerkingen 9 De korte slag is geschikt voor toepassing bij posities onderworpen aan het frequente openen.
Andere opmerkingen 10 Door het verbeteren van het structurele ontwerp en het selecteren van redelijke verpakkingsstructuur en gekwalificeerde inpakkende leverancier, kunnen de kleppen aan de Klasse A het verzegelen testvereisten van FE ISO 15848 voldoen.

De toenemende Stam Gegoten van de de Bonnetflens van BB van de Bolklep Einden van de Eindenbuttwelding

Contactgegevens
Kelite Group Co., Ltd

Contactpersoon: Wesley Wei

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)