De Kelitegroep is een globale fabrikant van kogelklep en GGC-kleppen, produceren wij OEM ook producten en verstrekken overzee machinaal bewerkte componenten (lichaam, eindkappen, bal, stam, lagerplaat, enz.) aan.

 

Stem in met uw bezoek en zie uw vrienden te worden ernaar uit.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenGegoten Bolklep

Het Dubbel van de de Bolklep van de blaasbalgverbinding verzegelt Elektrische Actuator Pneumatische Actuator

Certificaat
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Werkelijk goede prestatieskleppen met completitive kosten, hoop ik beide partijen voor langer zullen werken.

—— Rashid Lodhi

Goed na de verkoopdienst, ik waardeerde werkelijk dat de elke instructie van het staponderhoud en goed voor mijn eind - gebruiker zeer gedetailleerd is zelfs zij kleppen helemaal niet kennen.

—— SERKAN KAVRAK

Wesley van Kelite-Groep was zeer perfessional bij de behandeling van ons VET, 3,2 certificatie, 3de partijinspectie en begeleidt mijn cliënten aan aduit elke leverancier, ook duurt een goede bestuurder voor meer dan 12 uren die mijn indrukwekkende cliënten drijven op te nemen!

—— Ajay Seth

Ik ben online Chatten Nu

Het Dubbel van de de Bolklep van de blaasbalgverbinding verzegelt Elektrische Actuator Pneumatische Actuator

China Het Dubbel van de de Bolklep van de blaasbalgverbinding verzegelt Elektrische Actuator Pneumatische Actuator leverancier

Grote Afbeelding :  Het Dubbel van de de Bolklep van de blaasbalgverbinding verzegelt Elektrische Actuator Pneumatische Actuator

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Kelite Valve
Certificering: API, ISO, CE, GOST, TS, BS1873, BS5351, API 6D,600,602,609, ASME B16.34, API 6FA, API607 etc
Modelnummer: 1/2“ - 12“, CL150-600

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Verpakking Details: Triplexverpakking of berokingsverpakking
Levertijd: 40-60days
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3000-5000PCS per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Grootte:: NPS 2 " ~12“ Drukclassificatie:: Klasse 150~600
materiaal:: CF8M, CF3, LF2, CN7M, CF8CWCB, LCB, WC6, WC9, C12, C5, CF8, CF8M, CF3, CF3M Ontwerp & Productienorm:: BS 1873, ASME B16.34, API 600
Face to face:: ASME B16.10 Van een flens voorzien Dimenson:: ASME B16.5, ASME B16.47, BSEN 1092
Beëindigenverbinding:: ASME B16.25BSEN 558, ASME B16.5, BSEN 1092 Verrichtingsmethode:: Handboek, Wormtoestel, Elektrische Actuator, Pneumatische Actuator

2“ - 12“ CL150-600 klep van de blaasbalg de verbinding gegoten bol, blaasbalgen en verpakkings dubbele verbindingen

 

Grootte: NPS 2 " ~12“
Drukclassificatie: Klasse 150~600
Materiaal: WCB, LCB, WC6, WC9, C12, C5, CF8, CF8M, CF3, CF3M
Ontwerp & Productienorm: ASME B16.34
Face to face: ASME B16.10, EN 588, (DIN 3202)
Van een flens voorzien Dimenson: ASME B16.5, (DIN 2501)
Stuiklas Dimensin: ASME B16.25
Test en Inspectie: API 598
Verrichtingsmethode: Handboek, Wormtoestel, Elektrische Actuator,
Pneumatische Actuator

 

Ontwerp Toepasselijke Normen:
HET ONTWERP & DE VERVAARDIGING ZIJN IN OVEREENSTEMMING MET: EN 13709, ASME B16.34
DE VERBINDINGSdimensie IS IN OVEREENSTEMMING MET: EN 1092, ASME B16.5
DE INSPECTIE & DE TEST ZIJN IN OVEREENSTEMMING MET: EN 588-1, DIN 3202, ASME B16.10
HET MATERIAAL IS IN OVEREENSTEMMING MET: EN 12266, ISO 5208, API 598

 

Eigenschappen en Toepassing:

 

De klep van de blaasbalgenbol keurt verzegelde structuur goed. In gemeenschappelijke kleppen, is de verpakkingsverbinding van de stamleeftijden snel en het gemakkelijk te lekken, maar dit ontwerp elimineert totaal deze korte komst. Behalve het increaseing van de efficiency van materialen en de veiligheid van productiemateriaal, vermindert het niet alleen onderhoud de kosten en frequent onderhoud van producten maar ook verstrekt een schone en veilige werkomgeving. Dubbel verbindingsontwerp (blaasbalgen en verpakking), als de blaasbalgen ongeldig maakt, zal de stamverpakking buitenkant het lekken verhinderen. Er is geen vloeibaar verlies, maar het vermindert het energieverlies en verbetert de materiaalveiligheid. Langere minder levensduur, maintenace en lagere bedrijfskosten. Het vaste en duurzame verbindingsontwerp van blaasbalgen verzekert de nul lekkage van stam en verstrekt betrouwbaardere prestaties en geen onderhoud. Gedoofde stam en oppervlaktenitridation met goede prestaties van corrosie en wrijvingweerstand. Uitstekende prestaties, bevallig overzicht, en meer visibleness met lokalisatie van stam.

 

Toepasselijke Normen:

Lichaam
Schijf
Blaasbalg
Stam
Bonnet
Bout
Noot
Klier Bushng
Stamnoot
Pakking
Verpakking
Gs-25/WCB/CF8M/CF8/CF3M/CF3/CD3MN
A105/F316/F304/F316L/F304L/F51
304/316/316L/304L/S31803
F6a/F304/F316/F304L/F316L/F51/Monel
Gs-C25/WCB/CF8M/CF8/CF3M/CF3/CD3MN
B7M/B8M/L7M/B16M
2HM/8M/7M/4M
410/304/316/304L/316L
C95200/D2/A536
Flexibele graphite+304/Flexible graphite+316
Flexibel grafiet

 

TOEPASSING & FUNCTIE

De bolkleppen worden hoofdzakelijk gebruikt als controlekleppen waar throttling of zowel throttling als afgesloten wordt vereist. De bolkleppen kunnen ook voor de aan-uit- dienst worden gebruikt; nochtans, wegens het ontwerp, wordt een drukdaling inherent. Dit is over het algemeen beperkt tot aan-uit- toepassingen waar de klep normaal gesloten is en de drukdaling niet belangrijk is wanneer de klep open is. De normale toepassingen zullen de bolklep met de stroom vinden en
druk onder de schijf. Kleppen worden de uit gegoten staal van de Kelitebol algemeen gemaakt in buitenschroef en jukontwerpen met volledige havens (met inbegrip van zetelring) en op zwaar werk berekende, kegelstoptype schijven.


LICHAAM & BONNET
Het lichaam is volledig ported en sferisch in vorm. Het ontwerp gebruikt grote radiuses die voor de spanningen toestaan, de stroomweerstand en onstuimigheid die de moeten worden tot een minimum beperkt. De klepbonnetten zijn uitgerust met een achterbankring.


SCHIJF
De klep wordt normaal voorzien van de kegelstoptype schijf. De schijf roteert vrij op de stam en neemt een differentiële hoek van dat op de zetelring op. Dit ontwerp verstrekt de maximumverzekering van afgesloten, zal minder waarschijnlijk in de lichaamszetel plakken, en als het eenvoudigste ontwerp voor gebiedsreparatie beschouwd. De schijf wordt op de stam gehouden die de schijfnoot en een pal van de splitringschijf op 2“ gebruiken – 4“ in drukklassen 150 en 300.
Grotere grootte evenals drukklassen 600 en hoger gebruiken de schijfnoot en een knoop hoofdontwerp dat met de stam integraal is. Zijn de bodem geleide schijven beschikbaar.


SEAT-RINGEN
Seat-de ringen worden ontworpen om eender welke onstuimigheid te verminderen en zeer te verhinderen en schade te vermijden toe te schrijven aan corrosie. De zetelringen zijn gesmeed of gerold in gelast en bedekt één stuk en dan verbinding, indien nodig. Na het lassen en al het vereiste thermisch behandelen, worden de gezichten van de zetelring machinaal bewerkt, grondig schoongemaakt en geïnspecteerd alvorens voor assemblage weg te gaan.


STAM
Als norm van Kelite, roteren alle stammen en nemen toe; nochtans, is een niet-roteert ontwerp beschikbaar wanneer gespecificeerd door de klant. De nauwkeurigheid in de afmetingen en de afwerking verzekeren met lange levensuur met een perfecte strakheid in het verpakkingsgebied, resulterend in lagere diffuse emissies. Elk van onze stammen worden ontworpen met integrale achterbankeigenschappen die een uiteindelijke verbinding tijdens verpakkingsveranderingen verstrekken.

 

HET VULLEN VAN DOOS
De diepte van de vullende doos staat voor een voldoende hoeveelheid verpakking toe, die de stamverbinding maakt. De standaard de verpakkingsregeling van GWC en het vullen van doosontwerp komen<100 ppm="" fugitive="" emission="" requirements=""> geleverd samen.

 

STAMverpakking
De stamverpakking wordt ontworpen en geschikt om een maximumverbinding langs de stam tijdens verrichting te verzekeren of terwijl bij positie, zo toestaand voor een grotere vermindering van diffuse emissies. Onze verpakking is van nonasbestostypes.
De Keliteklep kan om het even welke die stijl van verpakking leveren door de klant wordt vereist.


VERPAKKINGSklier
Het ontwerp van de verpakkingsklier is een tweedelig self-aligning type. De verpakkingsklier heeft een sferisch hoofd dat binnen de sferische verbinding van de klierflens berijdt. De verpakkingsklier heeft een schouder, die de volledige ingang in de vullende doos droeg beperkt. Dit bepaalde ontwerp verzekert een rechte compressie van de verpakking aangezien de klier eyebolts eveneens, zonder de stam te verwonden wordt aangepast.


STAMnoot
De stamnoten op het toenemen van KELITE de standaardkleppen van de stambol worden ingepast in de bovenkant van het juk waar zij met een ack las worden beveiligd.


VERRICHTING
De handwielen worden ontworpen met een comfortabele greep voor gemakkelijke verrichting. Onze kleppen zijn ook beschikbaar met tandwieloverbrenging, motoractuators of cilinderactuators voor de meer veeleisende diensten.


BOUTEN EN NUTS
Voor normale de dienstvoorwaarden, worden de Klasse 2H van ASTM A194 en de de Rangb7 noten van ASTM A193 en de nagelbouten geleverd. Indien gespecificeerd voor de dienstvoorwaarden op hoge temperatuur, worden Klasse 4 van ASTM A194 en de de Rangb16 noten van ASTM A193 en de nagelbouten geleverd. Het standaard vastbouten geleverd voor onze roestvrij staalkleppen bestaat uit Klasse 8 van ASTM A194 en de Rangb8 noten van ASTM A193 en beslaat bouten.
De Keliteklep kan om het even welke vastbouten leveren zoals gevraagd door de klant.


BEËINDIGENverbindingen
Onze standaardproductie behandelt kleppen met:
• De flens beëindigt met Opgeheven Gezicht (RF), Vlak Gezicht (FF) of Beltoontype Gezamenlijk (RTJ) dat met B16.5 in overeenstemming zijn.
• Uiteinde-lassende einden (BW) die met B16.25 in overeenstemming zijn.
• Alle afmetingen van aangezicht tot aangezicht/van begin tot eind zijn met B16.10 in overeenstemming.
• Andere speciale eindverbindingen worden geleverd volgens de eisen van de klant.

 

 

Contactgegevens
Kelite Group Co., Ltd

Contactpersoon: Wesley Wei

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)