De Kelitegroep is een globale fabrikant van kogelklep en GGC-kleppen, produceren wij OEM ook producten en verstrekken overzee machinaal bewerkte componenten (lichaam, eindkappen, bal, stam, lagerplaat, enz.) aan.

 

Stem in met uw bezoek en zie uw vrienden te worden ernaar uit.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenTap Ball Valve

De ééndelige kogelkleppen van de de Hulp hoogste ingang van de Roestvrij staal Automatische Holte

Certificaat
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Werkelijk goede prestatieskleppen met completitive kosten, hoop ik beide partijen voor langer zullen werken.

—— Rashid Lodhi

Goed na de verkoopdienst, ik waardeerde werkelijk dat de elke instructie van het staponderhoud en goed voor mijn eind - gebruiker zeer gedetailleerd is zelfs zij kleppen helemaal niet kennen.

—— SERKAN KAVRAK

Wesley van Kelite-Groep was zeer perfessional bij de behandeling van ons VET, 3,2 certificatie, 3de partijinspectie en begeleidt mijn cliënten aan aduit elke leverancier, ook duurt een goede bestuurder voor meer dan 12 uren die mijn indrukwekkende cliënten drijven op te nemen!

—— Ajay Seth

Ik ben online Chatten Nu

De ééndelige kogelkleppen van de de Hulp hoogste ingang van de Roestvrij staal Automatische Holte

China De ééndelige kogelkleppen van de de Hulp hoogste ingang van de Roestvrij staal Automatische Holte leverancier

Grote Afbeelding :  De ééndelige kogelkleppen van de de Hulp hoogste ingang van de Roestvrij staal Automatische Holte

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Kelite Valve
Certificering: API, ISO, CE, GOST, TS, BS1873, BS5351, API 6D,600,602,609, ASME B16.34, API 6FA, API607 etc
Modelnummer: 2“ - 56“, CL150-2500, API 2000-15000

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Verpakking Details: Triplexverpakking of berokingsverpakking
Levertijd: 30-70days
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000-5000pcs per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Grootte:: NPS 2 " ~56“ Drukclassificatie:: Klasse 150~2500, API 2000-15000
Materiaal:: A105, LF2, F304, F316, F304L, F316L, F51 ENZ. Ontwerp & Productienorm:: API 6A, API 6D, API 6DSS, BS 5351, ASME B16.34
Face to face:: ASME B16.10, API 6D eindverbinding:: ASME B16.5, ASME B16.47, ASME B16.25
Test en Inspectie:: ISO 5208, API 6D, API598 Verrichtingsmethode:: Handboek, Wormtoestel, Elektrische Actuator, Pneumatische Actuator

De ééndelige kogelkleppen van de de Hulp hoogste ingang van de Roestvrij staal Automatische Holte

 

De hoogste ingangskogelkleppen van ons bedrijf wordt hoofdzakelijk gebruikt in pijpleiding en de industriesysteem en het heeft een hoogste ingang en een online onderhoudsfunctie. Het heeft heel wat voordelen, zoals kleine vloeibare weerstand, eenvoudige structuur, klein volume, lichtgewicht, is het verzegelende gezicht tribuneslijtage en scheur het eliable saaling, het gemak voor verrichting en het onderhoud, snel openen en, sluiten evenals buigzaam beginnen en sluiten.

 

1. Ééndelig lichaamsontwerp voor de hoogste ingangskogelklep.

Het ééndelige lichaam wordt gebruikt voor het lichaam om voldoende sterkte en starheid onder maximum geschatte werkende druk te waarborgen. De interne delen van klep worden zorgvuldig ontworpen en geselecteerd om betrouwbaarheid onder allerlei exploitatievoorwaarde te verzekeren. Genoeg thckness van de margemuur en aanpassing van verbindingsbouten met hoge weerstand zijn geschikt voor klepmaitenance en voldoende hoeveelheid om de spanning te steunen van het door buizen leiden.

 

2. Kogelklep van de voordeel de hoogste ingang.

Het zijn meeste verschil van gemeenschappelijke kogelklep is dat zijn onderhoud op pijplijn en zonder het demonteren van de pijplijn kan worden gemaakt. De achter ruimtezetelstructuur wordt goedgekeurd voor de zetel en het achtergedeelte van zetelpal is schuine hoek om accumulatie van onzuiverheid te verhinderen ruimte van zetel terug te beïnvloeden.

 

3. De hoogste ingangskogelklep gebruikt gewoonlijk op aardolie, aardgas en de impotant leidingenlijn, deze klep kan druk tot 2500LB gebruiken, zodat is de prijs van deze kleppen hoger dan andere typekogelklep.

 

4. Elk van onze kogelklep is antistatisch ontwerp. tussen de bal en zeteltriboelectrification wanneer wij openen of de balvalve.on rekening van de zetel sloten en de verpakking gewoonlijk het PTFE-materiaal gebruikt, kan de statische elektriciteit niet door de stam aan het lichaam, zodat moeten wij wij een metaal installeren hoodle, elimineren de statische elektriciteit enkel voorbij de stam en het metaal hoodle aan body.thus de statische elektriciteit.

 

5. Slechts de zachte van de de kogelklepbehoefte van de verbindings hoogste ingang brandveiligheid design.for het zachte verzegelen, gebruiken wij gewoonlijk PTFE aangezien een zetel, de PTFE-zetel zal smelten en het middel door de kleplekkage uit zal toen de brand gebeurde, zodat die moeten wij een meatal zetel in de rug van de PTFE-zetel wordt geïnstalleerd maken, kan de metaalzetel blijven verzegelen wanneer de PTFE-zetel die, de klep geen ontwerp smelten van de behoeftebrandveiligheid wanneer het verzegelen metaal aan metaal is.

 

6. Elk van onze kogelklep kan installatie van elektrische actuators en pneumatische actuators

De hoogste die flens van de kogelklep aan ISO5211 wordt ontworpen, die voor verbinding en uitwisseling van diverse bestuurders geschikt is, de gemeenschappelijke drijftypes is hand, elektro, pneumatische en pneumatische hydraulisch.

 

Tevreden vrij om ons te contacteren als u meer wilt krijgen leer meer over technische problemen.

 

1. Steek Brandkast in brand
Wanneer de tapkogelklep normaal die wordt gebruikt, verzegelde het door zetel en de baloppervlakte, de zetelpal door O-ring wordt verzegeld en het lichaam, deze zijn het zachte verzegelde, betrouwbare verzegelen. Wanneer de zetel en de O-ring worden gebrand, zullen de de zetelpal en bal direct verzegeld metaal aan metaal zijn, ook zullen de het zetelpal en lichaam door uitgebreid grafiet worden verzegeld, dus handeling het anti-branddoel.

Wanneer de drijvende kogelklep normaal wordt gebruikt, betrouwbaar verzegelde het door zetel en bal. Wanneer de zetel wordt gebrand, bewoog het lichaam dat en metaal aan metaal met direct bal wordt verzegeld, dus handeling het antifiredoel.
te handelen heeft de anti-brandbrandkast, de klep andere verbindingspositie allen de anti-brand verzegelende ring.


2. Antistatisch apparaat,

om wrijving tussen bal en stam en PTFE die statische elektriciteit produceert die combustibles en de explosieven kan aansteken die een ongeval veroorzaken, in deze kogelklep te verhinderen, wordt de statisch-geleidingslente geplaatst tussen de stam en de bal, de stam en het lichaam. Aldus wordt de statische elektriciteit geleid aan grond en de systeemveiligheid wordt beveiligd.


3. Verzegelde bouw van vavlelichaam vrij van lichaamslekkage
De verbindingsdiepositie van kleplichaam en bonnet is dubbel door pakking en O-ring wordt verzegeld, op deze basis, dergelijke factoren zoals brand, op hoge temperatuur, kunnen de schok en het ongelijke openen of sluiten van de torsie allen geen externe lekkage veroorzaken.


4. Speciale zetelstructuur
Met jaren van productieervaring, werd de dubbele verzegelde structuur van elastische zetel ontworpen. Wanneer de druk die, de t-waarde verhoogde ononderbroken zal zijn uitgaan, zal het goede het verzegelen prestaties onder codition van lage druk, hoge druk en vacuüm handelen.


5. Noodsituatie het verzegelen (voor tapkogelklep slechts)
Wanneer het verzegelen van stam of zetel wordt beschadigd om lekkage te veroorzaken, kan de samenstelling worden gebruikt om het secundaire verzegelen te doen.


6. Seat-de lente beschermende structuur (voor tapkogelklep slechts)
Met de de lentebescherming, kan de onzuiverheid niet in de lentegat binnengaan, dus de lente tegen onzuiverheid beschermen.


7. Dubbel blok (voor tapkogelklep slechts)
De enige klep is geïnstalleerd voor dichtingsproductmontage, het dubbele verzegelen, betrouwbaar dichtingsproduct, wordt de lichaamsveiligheid beveiligd.


8. Dubbel aftappen (voor tapkogelklep slechts)
De klep is geïnstalleerde NPT afvoerkanaalklep en de versieklep, het kan vrijgegeven druk zijn en schoongemaakt tijdens de verrichting van klep.


9. Diverse eindverbindingen
Kan diverse verbinding aanbieden: Rf, RTJ, BW, NPT, Wafeltje, enz.


10. Lage torsie in verrichting

De zelf-gesmeerde lagers zijn geïnstalleerd ot de wrijving van stam, die in slijtageweerstand, flexiblility van verrichting en lage torsie resulteren.


11. Diverse drijfmethodes

De dimensie van het klep hoogste werk wordt ontworpen volgens ISO 5211, die voor verbinding en uitwisseling van diverse bestuurders geschikt is. De gemeenschappelijke drijftypes zijn hand, hydraulisch wormtoestel, pneumatisch, elektro.


12. Uitbreidingsstam
Voor de ondergrondse geïnstalleerde klep, kan de stam worden verlengd en voor het gemak van verrichting, kunnen de overeenkomstige pijp van de samenstellingsinjectie, de drainageklep en de versieklep tot de bovenkant van de klep worden uitgebreid.


13. Automatische holtehulp
Wanneer de lichaamsdruk die V.N.-normaal als onstabiele factor uitgaan, de stroomafwaartse zetel van de tapkogelklep door V.N.-normaal druk zal worden geduwd, en zal vrijgeven unnormally de druk automatisch, beschadigt het niet aan het verzegelen van stroomopwaartse zetel. De V.N.-normaal druk die in het drijvende kogelkleplichaam de druk van de stroomopwaartse pijp direct zal vrijgeven, het beschadigt niet aan het verzegelen van de stroomafwaartse zetel.

 

 

Druk
classificatie
Nominaal
Diameter

D
Fianged Burtt
lassen
Opgeheven gezichtsflens H Gewicht
Klasse NPS DN L (RF) L (RTJ) L (BW) D D1 D2 D3 F B N-Φd (Kg)
150 2“ 50 50 292 295 292 150 120.5 92   2 14.5 4-φ19 360 28
3“ 80 75 356 359 356 190 152.5 127   2 17.5 4-φ19 490 41
4“ 100 100 406 410 406 230 190. 5 157   2 22.5 8-φ19 525 55
6“ 150 150 403 419 457 280 241.5 216   2 24 8-φ22 611 115
8“ 200 201 597 600 597 345 298.5 270   2 28 8-φ22 750 215
10“ 250 252 673 676 673 405 362 324   2 29 12-φ25 826 270
12“ 300 303 762 765 762 485 432 381   2 30.5 12-φ25 920 385
14“ 350 334 826 829 826 535 476 413   2 33.5 12-φ29 990 502
16“ 400 385 902 905 902 595 540 470   2 35 16-φ29 1090 876
18“ 450 436 978 981 978 635 578 533   2 38.5 16-φ32 1200 980
20“ 500 487 1054 1060 1054 700 635 584   2 41.5 20-φ32 1320 1240
300 2“ 50 50 292 295 292 165 127 92   2 21 8- φ19 360 32
3“ 80 75 356 359 356 210 168.5 17   2 27 8-φ22 490 48
4“ 100 100 406 410 406 255 200 157   2 30.5 8-φ22 525 65
6“ 150 150 403 419 457 320 270 216   2 35 12-φ22 611 130
8“ 200 201 597 600 597 380 330 270   2 40 12-φ25 750 235
10“ 250 252 673 676 673 445 387.5 324   2 46.5 16-φ29 826 305
12“ 300 303 762 765 762 520 451 381   2 49.5 16-φ32 920 410
14“ 350 334 826 829 826 585 514.5 413   2 52.5 20-φ32 990 550
16“ 400 385 902 905 902 650 571.5 470   2 56 20-φ35 1090 925
18“ 450 436 978 901 978 710 628.5 533   2 59 20-φ35 1200 1135
20“ 500 487 1054 1060 1054 775 686 584   2 62 24-φ35 1320 1365
600 2“ 50 50 292 295 292 165 127 92   7 26 8-φ19 430
3“ 80 75 356 359 356 2010 168.5 127   7 32 8-φ22 490 74
4“ 100 100 432 435 432 275 216 157   7 38.5 8-φ25 570 101
6“ 150 150 559 562 559 355 292 216   7 48 12-φ29 645 202
8“ 200 201 660 664 660 420 349 270   7 56 12-φ32 780 364
1φ“ 250 252 787 791 787 510 432 324   7 64 16-φ35 860 473
12“ 300 303 838 841 838 560 489 381   7 67 20-φ35 985 636
14“ 350 334 889 892 889 605 527 413   7 70 20-φ39 1050 863
16“ 400 385 991 994 991 685 603 470   7 77 20-φ41 1160 1434
 

Contactgegevens
Kelite Group Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Wesley Wei

Tel.: 86-021-56510302

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)