De Kelitegroep is een globale fabrikant van kogelklep en GGC-kleppen, produceren wij OEM ook producten en verstrekken overzee machinaal bewerkte componenten (lichaam, eindkappen, bal, stam, lagerplaat, enz.) aan.

 

Stem in met uw bezoek en zie uw vrienden te worden ernaar uit.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productendrijvende typekogelklep

2 stuk het Drijven Type Kogelklep het Vuurvaste Structuur Betrouwbare Verzegelen

Certificaat
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Werkelijk goede prestatieskleppen met completitive kosten, hoop ik beide partijen voor langer zullen werken.

—— Rashid Lodhi

Goed na de verkoopdienst, ik waardeerde werkelijk dat de elke instructie van het staponderhoud en goed voor mijn eind - gebruiker zeer gedetailleerd is zelfs zij kleppen helemaal niet kennen.

—— SERKAN KAVRAK

Wesley van Kelite-Groep was zeer perfessional bij de behandeling van ons VET, 3,2 certificatie, 3de partijinspectie en begeleidt mijn cliënten aan aduit elke leverancier, ook duurt een goede bestuurder voor meer dan 12 uren die mijn indrukwekkende cliënten drijven op te nemen!

—— Ajay Seth

Ik ben online Chatten Nu

2 stuk het Drijven Type Kogelklep het Vuurvaste Structuur Betrouwbare Verzegelen

China 2 stuk het Drijven Type Kogelklep het Vuurvaste Structuur Betrouwbare Verzegelen leverancier
2 stuk het Drijven Type Kogelklep het Vuurvaste Structuur Betrouwbare Verzegelen leverancier 2 stuk het Drijven Type Kogelklep het Vuurvaste Structuur Betrouwbare Verzegelen leverancier

Grote Afbeelding :  2 stuk het Drijven Type Kogelklep het Vuurvaste Structuur Betrouwbare Verzegelen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Kelite Valve
Certificering: API, ISO, CE, GOST, TS, BS1873, BS5351, API 6D,600,602,609, ASME B16.34, API 6FA, API607 etc
Modelnummer: 1/2“ - 8“, CL150-600

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Verpakking Details: Triplexverpakking of berokingsverpakking
Levertijd: 30-70days
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3000-5000PCS per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Grootte:: NPS 1/2 " ~8“ Drukclassificatie:: Klasse 150~600
Materiaal:: WCB, LCB, CF8, CF8M, CF3, CF3M Ontwerpnorm:: API 608, API 6D, BS 5351, ASME B16.34
Face to face:: ASME B16.10, API 6D, BSEN 558 eindverbinding:: ASME B16.5, BSEN 1092

Tweedelige kelite gietende drijvende kogelklep van 1/2“ - 8“ CL150-600 API 6D, desgin 608

 

Unibody/het gespleten lichaam, hoogtepunt droeg/verminderd die droeg, drijvend bal, brand-brandkast aan api-607/6FA wordt verklaard, stamt de anti-slag uit, holte verlichtende zetels, antistatisch apparaat, RTFE, Delrin, NYLON&DEVLON-zeteltussenvoegsels. De drijvende kogelkleppen worden ontworpen, volgens de meest recente internationale normen, zoals API, ASME, BS, DIN, enz. geconstrueerd en getest.

 

Een drijvende kogelklep is een klep met zijn bal die (vast niet door een tap) drijven binnen het kleplichaam; het drijft af naar aan de stroomafwaartse kant en strak de duwen tegen de zetel onder de middelgrote druk om een betrouwbare verbinding te verzekeren. De drijvende kogelklep is een eenvoudig ontwerp met goede het verzegelen prestaties die zich op het zetelmateriaal baseren de werkbelasting te weerstaan aangezien de het verzegelen druk door de zetelring wordt versperd. De drijvende kogelkleppen worden hoofdzakelijk gebruikt in de lage aan medio toepassingen van de niveaudruk.

 

STRUCTURELE EIGENSCHAPPEN
1. Speciaal Seat-Ontwerp
De drijvende kogelklep keurt het ontwerp van flexibele zegelringsstructuur goed. Wanneer de middelgrote druk lager is, is het contactgebied van zegelring en bal kleiner. de zo hogere het verzegelen verhouding wordt gevormd op de plaats waar de zegelring en de bal contacteren om het betrouwbare verzegelen te verzekeren. Wanneer de middelgrote druk hoger is, wordt het contactgebied van verbinding en bal groter samen met de elastische misvorming van zegelring, zodat kan de zegelring hogere middelgrote duw verdragen zonder wordt beschadigd.


2. Vuurvast Structuurontwerp
In het geval van brand tijdens het gebruik van klep, zullen de zetelring van PTFE wordt gemaakt of andere non-metal materialen onder hogere lekkage worden ontbonden of worden beschadigd die op hoge temperatuur en oorzaken. De vuurvaste zegelring wordt geplaatst tussen bal en zetel zodat nadat de klepzetel wordt gebrand, het middel snel de bal naar de stroomafwaartse metaalzegelring zal duwen om de hulpmetaal aan metaal verzegelende structuur te vormen, die effectief de lekkage van de controleklep kan. Bovendien wordt de middenflens verzegelende pakking gemaakt van metaal gekronkelde pakking, die het verzegelen zelfs onder op hoge temperatuur kan verzekeren. Het vuurvaste structuurontwerp van drijvende kogelklep is met vereisten in API 607, spi 6FA, BS 6755 en andere normen in overeenstemming.


3. Het betrouwbare Verzegelen van Klepstam
_de stam ver*strekken met de schouder bij zijn bodem zodat het niet blazen uit door de middel zelfs onder de extreem voorwaarde zoals abnormaal druk stijging binnen de klep holte, mislukking van klier plaat en enz. Bovendien om lekkage te vermijden nadat de stamverpakking in het geval van brand wordt gebrand, wordt het duwlager geplaatst op de plaats waar de het stamschouder en lichaam contacteren om een omgekeerde verzegelende zetel te vormen. De het verzegelen kracht van de omgekeerde verbinding zal volgens de verhoging van middelgrote druk, stijgen om het betrouwbare stam verzegelen te verzekeren onder diverse druk, lekkage te verhinderen en ongeval het uitspreiden te vermijden.
De stam keurt V-type verpakkings verzegelende structuur goed. De V-type verpakking kan de dringende kracht en middelgrote kracht van de klier effectief veranderen in de het verzegelen kracht van de stam.
Volgens gebruikersvereisten, kan het dringende mechanisme met veerwerking van de schijfverpakking worden goedgekeurd om verzegelen van stamverpakking betrouwbaarder te maken.


4. Antistatische Structuur
De kogelklep wordt voorzien van antistatische structuur en keurt het apparaat van de statische elektriciteitslossing goed om een statisch kanaal tussen de bal en het lichaam of een statisch kanaal tussen de bal en lichaam direct te vormen door de stam vormen, om de statische veroorzaakt te lossen elektriciteit wegens wrijving tijdens het openen en het sluiten van bal en zetel door de pijpleiding, vermijdend brand of explosie die door statische vonk en het verzekeren van systeemveiligheid kunnen worden veroorzaakt.


5. Slot en Misoperation-Preventie
De handkogelklep kan door een slot worden gesloten wanneer het bij de volledig open of volledige dichte positie is. Het 90°open en dichte het plaatsen stuk met slotgat worden ontworpen om klepmisoperation veroorzaakte gepast te vermijden om verrichting te behandelen door niet-opearators, en het kan klep ook verhinderen openings of sluitende, of andere die ongevallen door pijpleidingstrilling of onvoorspelbare factoren worden veroorzaakt. Het is zeer efficiënt vooral voor ontvlambare factoren. Het is zeer efficiënt vooral voor ontvlambare en explosieve olie, chemisch en medisch werkend pijpleidingen of gebiedsbuizenstelsel. Het deel op het hoofd van de stam die met het handvat geïnstalleerd is keurt vlak ontwerp goed. Wanneer de klep wordt geopend, is het handvat parallel met de pijpleiding, zodat de het openen en het sluiten aanwijzingen van de klep gewaarborgd zijn om geen fout te hebben.

Hete Markeringen: GESMEDE DRIJVENDE KOGELKLEP, de klep van China, KELITE-KLEP, klepfabrikanten, goedkope fabriek, in het groot,


Ontwerpwaaiers van Materialen
KELITE-de staalkogelkleppen worden vervaardigd ontworpen om maximumlevensduur en betrouwbaarheid te verstrekken. Alle kogelkleppen zijn volledig ported en voldoen aan de ontwerpbehoeften van Amerikaans Aardolieinstituut Standaardapi 608&API 6D Britse standaardbs 5351 en over het algemeen in overeenstemming zijn met de Amerikaanse Maatschappij van Mechanische ingenieurs de standaardkleppen van ASME B16.34 in een volledige waaier van lichaam/bonnetmaterialen en versieringen beschikbaar zijn. Standaardlichaam/bonnet de materialen omvatten negen rangen van koolstof, laag legering en roestvrij staal, voor speciale toepassingen kunnen zij in andere rangen van legering en roestvrij staal worden geleverd. Er is een volledige waaier van versieringsmaterialen om eender welke de dienst facultatieve verpakking aan te passen en de pakkingsmaterialen zijn beschikbaar voor een volledige waaier van de dienstvoorwaarden.

Beschikbare Wijzigingen voor KELITE-Staalkleppen

  • Versieringsveranderingen
  • De wijzigingen van de Beëindigenverbinding
  • Verpakking en pakkingsverandering
  • Exploitantsteun
  • De Druk van handwieluitbreidingen het gelijkmaken
  • Klant gespecificeerde deklagen
  • Het laseind droeg veranderingen
  • & Oxygen&chlorine die schoonmaken verpakken


A) Verrichting
   Uitgebreide hefboom voor gemakkelijke verrichting. Ook beschikbaar met tandwieloverbrenging, motoractuators, pneumatische of hydraulische actuators voor moeilijkere de dienstenb) Lichaam & Bonnet
   Spleet of 3 stuk, gespleten body&-bonnet voor 8“ & klein. Demonteert gemakkelijk voor reparatie of vervanging van interne componenten.

C) DROEG
   Volledig droeg of verminderde droeg. Full-bore ontwerp verstrekt uitzonderlijke datatransportbesturing.
D) Beëindigenverbindingen
   Een keus van van een flens voorzien van een flens voorzien RTJ of buttwelding eind voor leidingenflexibiliteit.

E) De verpakkingsnorm die veelvoudige v-teflondieverpakking inpakken, met levende lading wordt gecombineerd, handhaaft verpakkingscompressie onder hoog-cyclus en

   strenge servicetoepassingen.
F) BPS
   De stam van het uitbarstingsbewijs, een van de druk-brandkast ontwerp stamschouder dat tegen mislukking onder bovenmatige druk beschermt.
G) ZOALS
   Antistatisch. Een metaalcontact wordt altijd verleend tussen bal en stam /body aan opeenhoping van de lossings de uiteindelijke statica tijdens de dienst. H) FS
  Steek brandkast in brand aan API607 of BS 6755 wordt ontworpen hun verrichtingsgeschiktheid in het geval van brand te verlenen die. Secundair metaal-aan de handelingen van de metaalverbinding zoals

  steun als de primaire verbinding door brand wordt vernietigd. De kleppen voor naleving van API 607 worden bevolen zullen van grafietpackingandpakkingen worden voorzien die.

 

Technische parameters en kenmerken:

 

Productomschrijving Zij-opgezette drijvende kogelklep
Model Drijvende kogelklep
Nominale diameter NPS 1/2~NPS 8
Werkende temperatuur -46℃~220℃

Werkende druk

KLASSE 150~CLASS 600
Materiaal WCB, LCB, CF8, CF8M, ENZ.
Ontwerpnorm API 608, ISO 17292, BS 5351
Structurele lengte ASME B16.10
Verbindend eind ASME B16.5, ASME B16.25
Testnorm API 598, API 6D
Verrichtingsmethode Handvat, worm, motor-aandrijving eenheid, pneumatische aandrijvingseenheid
Toepassingsgebieden Water, aardolie en aardgas

Andere opmerkingen 1

Een sluitenapparaat wordt verstrekt om misoperation van klep te verhinderen.
Andere opmerkingen 2 Flyout van de klepstam het ontwerp van de preventiestructuur, die ongeval te verhinderen toe te schrijven aan flyout van klepstam door abnormaal onder druk zetten in de kamer wordt veroorzaakt
Andere opmerkingen 3 Vuurvast en antistatisch ontwerp
Andere opmerkingen 4 Volledig droeg van klep geschikt voor het pigging, van kleine stroomweerstand en hoge stroomcapaciteit

 

2 stuk het Drijven Type Kogelklep het Vuurvaste Structuur Betrouwbare Verzegelen

 

 

Contactgegevens
Kelite Group Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Wesley Wei

Tel.: 86-021-56510302

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)