De Kelitegroep is een globale fabrikant van kogelklep en GGC-kleppen, produceren wij OEM ook producten en verstrekken overzee machinaal bewerkte componenten (lichaam, eindkappen, bal, stam, lagerplaat, enz.) aan.

 

Stem in met uw bezoek en zie uw vrienden te worden ernaar uit.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenGegoten Poortklep

Het veerkrachtige van de de Klep Flexibele Wig van de Wigpoort de Boutbonnet Betrouwbare Verzegelen

Certificaat
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Werkelijk goede prestatieskleppen met completitive kosten, hoop ik beide partijen voor langer zullen werken.

—— Rashid Lodhi

Goed na de verkoopdienst, ik waardeerde werkelijk dat de elke instructie van het staponderhoud en goed voor mijn eind - gebruiker zeer gedetailleerd is zelfs zij kleppen helemaal niet kennen.

—— SERKAN KAVRAK

Wesley van Kelite-Groep was zeer perfessional bij de behandeling van ons VET, 3,2 certificatie, 3de partijinspectie en begeleidt mijn cliënten aan aduit elke leverancier, ook duurt een goede bestuurder voor meer dan 12 uren die mijn indrukwekkende cliënten drijven op te nemen!

—— Ajay Seth

Ik ben online Chatten Nu

Het veerkrachtige van de de Klep Flexibele Wig van de Wigpoort de Boutbonnet Betrouwbare Verzegelen

China Het veerkrachtige van de de Klep Flexibele Wig van de Wigpoort de Boutbonnet Betrouwbare Verzegelen leverancier

Grote Afbeelding :  Het veerkrachtige van de de Klep Flexibele Wig van de Wigpoort de Boutbonnet Betrouwbare Verzegelen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Kelite Valve
Certificering: API, ISO, CE, GOST, TS, BS1873, BS5351, API 6D,600,602,609, ASME B16.34, API 6FA, API607 etc
Modelnummer: 2“ - 56“, CL150-2500

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Verpakking Details: Triplexverpakking of berokingsverpakking
Levertijd: 30-60 dagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3000-5000PCS per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Grootte:: NPS 2 " ~56“ Drukclassificatie:: Klasse 150~2500
materiaal:: WCB, LCB, WC6, WC9, C12, CF8, CF8M, CF3, CF3M, ENZ. Temperatuur:: -196°~593°
Ontwerp & Productienorm:: API 600, BS 1414, ASME B16.34 Face to face:: ASME B16.10, API 6D, BSEN 558
Beëindigenverbinding:: ASME B16.5, ASNE B16.47, BSEN 1092 Verrichtingsmethode:: Handboek, Wormtoestel, Elektrische Actuator, Pneumatische Actuator

API 600 goot poortklep, flexibele wig, OS&Y, boutbonnet

 

 

TOEPASSING & FUNCTIE
De poortkleppen worden hoofdzakelijk gebruikt voor volledig geopend of volledig gesloten sluitkleppen. Zij worden niet normaal overwogen voor throttling doeleinden, maar meer voor dunne modder, kleverige vloeistoffen, enz.-worden de Poortkleppen gekenmerkt door een reizende wig, die met de verrichting van de stamnoot wordt bewogen. De wig reist loodlijn naar de richting van de stroom. De poortkleppen hebben gewoonlijk een minimumdrukdaling wanneer volledig open, verstrekken vast afgesloten wanneer volledig gesloten, en blijven vrij vrij van verontreinigingsopbouw.

 

LICHAAM & BONNET
Het ontwerp van het lichaam en de bonnet wordt berekend om de regelmatigste distributie van spanning in alle richtingen, evenals de minimumonstuimigheid en de weerstand tegen stroom te bereiken. De klepbonnetten zijn uitgerust met een achterbankring. Het juk wordt volledig gegoten op 12 van Drukklassen 150 en 300 tot“ en tot 10“ op Klasse 600 en hogere classificaties.

 

POORT
Alle poorten worden volledig geleid aan de zetels. Als norm worden onze kleppen voorzien van een stevige flexibele poort die een verminderde h-dwarsdoorsnede heeft. De flexibele wig wordt gegoten of met een perifere groef machinaal bewerkt om de plaatsingsoppervlakten toe te staan om zich onafhankelijk te bewegen en aan beweging van de lichaamszetels aangepast te worden. Dit ontwerp is voordelig waar de lijn laadt of de thermische uitbreiding van het systeem zal waarschijnlijk het zetelgezicht in de klep vervormen. Dit ontwerp van poort is ideaal gezien geschikt voor stoom of andere diensten op hoge temperatuur en is vooral nuttig om het plakken van te verhinderen waar de kleppen wanneer heet wanneer koude gesloten en geopend zijn.

 

SEAT-RING
Seat-de ringen worden ontworpen om eender welke onstuimigheid te verminderen en zeer te verhinderen en schade te vermijden toe te schrijven aan de corrosie. De zetelringen zijn gesmeed of gerold in één stuk, en toen gelast en bedekte verbinding, indien nodig. Na het lassen en al het vereiste thermisch behandelen, worden de gezichten van de zetelring machinaal bewerkt, grondig schoongemaakt en geïnspecteerd alvorens voor assemblage weg te gaan.

 

STAM
De stamverbinding aan de poort is een t-Hoofdontwerp dat (zonder lassen) met de stam integraal is. De nauwkeurigheid in de afmetingen en de afwerking verzekeren met lange levensuur met een perfecte strakheid in het verpakkingsgebied, resulterend in lagere diffuse emissies. Wordt de stam-aan-poort verbinding ontworpen aan
verhinder het draaien of de bevrijding van stam de wig terwijl de klep in de dienst is. Door berekeningen en het extreme testen, is de sterkte van de stam-aan-poort verbinding gebleken om de sterkte van de stam bij de wortel van zijn werkende draad te overschrijden.

 

STAMverpakking
De stamverpakking wordt ontworpen en geschikt om een maximumverbinding langs de stam tijdens verrichting te verzekeren of terwijl bij positie,
aldus toestaand voor een grotere vermindering van diffuse emissies. Onze verpakking is NONASBESTOS-types.
De Keliteklep kan om het even welke die stijl van verpakking leveren door onze klant wordt vereist.

 

HET VULLEN VAN DOOS
De diepte van de vullende doos staat voor een voldoende hoeveelheid verpakking toe, die de stamverbinding maakt. Onze standaardverpakkingsregeling en het vullen van doosontwerp komen samen <100 ppm="" fugitive="" emission="" requirements="">

 

VERPAKKINGSklier
Het ontwerp van de verpakkingsklier is een tweedelig self-aligning type. De verpakkingsklier heeft een sferisch hoofd dat binnen de sferische verbinding van de klierflens berijdt. De verpakkingsklier heeft een schouder, die de volledige ingang in de vullende doos droeg beperkt. Dit bepaalde ontwerp verzekert een rechte compressie van de verpakking aangezien de klier eyebolts eveneens, zonder de stam te verwonden wordt aangepast.

 

STAMnoot
Het de regeling en ontwerp van de stamnoot staan voor de verwijdering van het handwiel zonder de stam en de poort toe toe te staan om in de gesloten positie te dalen als het handwiel wordt verwijderd terwijl de klep in de open positie is. De kogellagers worden verstrekt in de regeling van de stamnoot van Klasse 150 kleppen van NPS 14“, op Klasse 300 kleppen van NPS 12: , op Klasse 600 kleppen van NPS 6“, en op Klassen 900-1500 kleppen van NPS 2“.

 

HANDWIELEN
De handwielen worden ontworpen voor gemakkelijke verrichting en een comfortabele greep. Onze kleppen zijn ook beschikbaar met tandwieloverbrenging, motoractuators of cilinderactuators voor de meer veeleisende diensten.

 

BOUTEN EN NUTS
Voor normale de dienstvoorwaarden, worden de Klasse 2H van ASTM A194 en de de Rangb7 noten van ASTM A193 en de nagelbouten geleverd. Indien gespecificeerd voor de dienstvoorwaarden op hoge temperatuur, worden Klasse 4 van ASTM A194 en de de Rangb16 noten van ASTM A193 en de nagelbouten geleverd. Het standaard vastbouten geleverd voor onze roestvrij staalkleppen bestaat uit Klasse 8 van ASTM A194 en de Rangb8 noten van ASTM A193 en beslaat bouten.
De Keliteklep kan om het even welke het vastbouten zoals vereist in de klant leveren.

 

BEËINDIGENverbindingen
Onze standaardproductie behandelt kleppen met:

  • De flens beëindigt met Opgeheven Gezicht (RF), Vlak Gezicht (FF) of Beltoontype Gezamenlijk (RTJ) dat met B16.5 in overeenstemming zijn.
  • Uiteinde-lassende einden (BW) die met B16.25 in overeenstemming zijn.
  • Alle afmetingen van aangezicht tot aangezicht/van begin tot eind zijn met B16.10 in overeenstemming.
  • Andere speciale eindverbindingen worden geleverd volgens de eisen van de klant.

TOEBEHOREN
De toebehoren zoals toestelexploitanten, actuators die, omleidingen, apparaten, kettingwielen sluiten, breidden stammen en bonnetten voor de cryogene dienst uit en vele anderen zijn beschikbaar om aan de klantenvereisten te voldoen.

                   Het veerkrachtige van de de Klep Flexibele Wig van de Wigpoort de Boutbonnet Betrouwbare Verzegelen

 

TECHNISCHE PARAMETERS EN KENMERKEN:

  

Productomschrijving Klep van de wig de veerkrachtige poort
Model Poortklep
Nominale diameter NPS 2“ ~56“
Werkende temperatuur -196℃~593℃ (de waaier van de diensttemperatuur kan voor verschillende materialen variëren)
Werkende druk 150-2500 KLASSE
Materiaal A216 WCB, WCC; A217 WC6, WC9, C5, C12, C12A, CA15; A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, CF8C, CN3MN, CK3MCUN, CN7M; A352 LCB, LCC; A494 cw-6MC, CU5MCuC, m35-1; A890 4A (CD3MN), 5A (CE3MN), 6A (CD3MWCuN); ASME B 148 C95800, C95500, ENZ.
Ontwerpnorm API 600, ASME B16.34, GB 12234, GB 12224
Structurele lengte ASME B16.10
Verbindend eind ASME B16.5, ASME B16.25, GB 9113, GB 12224
Testnorm API 598, ISO 5208, JB/T9092, GB/T13927
Verrichtingsmethode niet-opheft handwiel, konisch tandwiel, de eenheid van de motoraandrijving, pneumatische aandrijvingseenheid
Toepassingsgebieden Voor toepassing op gebieden zoals de stroomindustrie, aardolieraffinage, petrochemische techniek, zeeolie, leidingwatertechniek in stedelijke bouw, chemische techniek, enz.
Andere opmerkingen 1 De verzegelende die gezichten van klepzetel en klepklik zijn opeenhoping met harde legering wordt gelast de erosieweerstand te verbeteren en de levensduur van klep uit te breiden.
Andere opmerkingen 2 SS+ de grafiet of metaal zelfdichtende verbinding of de druk worden goedgekeurd tussen kleplichaam en bonnet voor het betrouwbare verzegelen
Andere opmerkingen 3 De toenemende stamstructuur, die de klepschakelaar maken plaatsen in een oogopslag duidelijk is
Andere opmerkingen 4 De draad van de klepstam zal in geen contact met het middel komen, zodat wordt de corrosie van middel aan de draad verminderd.
Andere opmerkingen 5 Klein omschakelingsogenblik, het betrouwbare verzegelen
Andere opmerkingen 6 De poortklep is van wig en veerkrachtig type die de lichte misvorming kunnen compenseren, zodat zijn de het verzegelen prestaties goed.
Andere opmerkingen 7 Kleine stroomweerstand, hoge stroomcapaciteit en goede stroomkenmerken
Andere opmerkingen 8 Voor kleine poortkleppen, kan de uitwisselbaarheid met proces het bewerken worden verzekerd.
Andere opmerkingen 9 Door het verbeteren van het structurele ontwerp en het selecteren van redelijke verpakkingsstructuur en gekwalificeerde inpakkende leverancier, kunnen de kleppen aan de Klasse A het verzegelen testvereisten van FE ISO 15848 voldoen.

 

Het veerkrachtige van de de Klep Flexibele Wig van de Wigpoort de Boutbonnet Betrouwbare Verzegelen

 

 

Contactgegevens
Kelite Group Co., Ltd

Contactpersoon: Wesley Wei

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)