De Kelitegroep is een globale fabrikant van kogelklep en GGC-kleppen, produceren wij OEM ook producten en verstrekken overzee machinaal bewerkte componenten (lichaam, eindkappen, bal, stam, lagerplaat, enz.) aan.

 

Stem in met uw bezoek en zie uw vrienden te worden ernaar uit.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Van goede kwaliteit Tap Ball Valve voor verkoop
Klantenoverzichten
Werkelijk goede prestatieskleppen met completitive kosten, hoop ik beide partijen voor langer zullen werken.

—— Rashid Lodhi

Goed na de verkoopdienst, ik waardeerde werkelijk dat de elke instructie van het staponderhoud en goed voor mijn eind - gebruiker zeer gedetailleerd is zelfs zij kleppen helemaal niet kennen.

—— SERKAN KAVRAK

Wesley van Kelite-Groep was zeer perfessional bij de behandeling van ons VET, 3,2 certificatie, 3de partijinspectie en begeleidt mijn cliënten aan aduit elke leverancier, ook duurt een goede bestuurder voor meer dan 12 uren die mijn indrukwekkende cliënten drijven op te nemen!

—— Ajay Seth

Ik ben online Chatten Nu

Kelite Group Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd
Weclome aan Kelite-Groep De ontvangst van de Kelitegroep CNC van de Kelitegroep centrum De kogelkleppen van de Kelitegroep De kogelkleppen van de Kelitegroep Van de de drukverbinding van de Kelitegroep de poortkleppen Kelitegroep 48“ volledig gelaste kogelkleppen Het pakhuis van de Kelitegroep

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : KLTV
Aantal werknemers : 300~330
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 70% - 80%

Co. van de Kelitegroep, Ltd wordt opgericht in 1998 met totaal geregistreerd kapitaal van 205,88 miljoen RMB. Het hoofdkwartier van de Groep wordt gevestigd in Zuiden Industriezone, Longyou-Provincie, Quzhou-Stad, Zhejiang-Provincie. De groep heeft de ervaring van vele jaren in de klepindustrie voor onderzoek & ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst. De groep heeft zes dochterondernemingen met een verkoopnetwerk in heel China en de jaarlijkse productiecapaciteit is 32.000 T.

 

Sinds zijn onderneming, Kelite-heeft de Groep zich aan technologische innovatie in standaardkogelkleppen, volledig gelaste kogelkleppen, metaal aan metaal kogelkleppen, hoogte - lage temperatuur en hoge drukkogelkleppen, hoogste ingangsKogelkleppen, poortkleppen, bolkleppen, controlekleppen, vleugelkleppen, stopkleppen, de ontwikkeling van zevenenz. kleppen het onderzoek &, productie, verkoop en de dienst gewijd. De grootte omvat 1/2“ - 60“ (DN15mm-DN1500mm); Drukdekking CL150-CL2500 (PN16-PN420); Het materiaal behandelt koolstofstaal, legeringsstaal, roestvrij staal, duplexroestvrij staal, super duplexroestvrij staal en enz. Temperatuurdekking -196°C-695°C; Het middel behandelt aardgas, olie, zuur, alkali, zeewater, water, omvatten de stoom en enz.-de Norm ANSI, API, van BS, van DIN, van JIS, van GB, van JB en van enz. KELITE hebben de kleppen verkoopbureaus in Shanghai, zijn Peking, Wenzhou en enz. en de kleppen uitgevoerd naar Europa, Amerika, Latijns Amerika, Australië, Midden-Oosten, Azië, Afrikaan en enz. De kwaliteit van de kleppen heeft een goede reputatie onder buitenlandse, binnenlandse klanten en de derde inspectiepartijen gekregen.

 

Contactgegevens
Kelite Group Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Wesley Wei

Tel.: 86-021-56510302

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)